Εθνική Ελλάδος: Νέα πρόσωπα Γούτας-Μήτογλου με Ισπανία και Κόσοβο, στις κλήσεις κι ο Μπουχαλάκης

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ κάλεσε για πρώτη φορά τους Γούτα και Μήτογλου ενόψει των αναμετρήσεων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου μ' αντιπάλους την Ισπανία και το Κόσοβο, ενώ επανέρχεται κι ο Κυριακόπουλος. «Mέσα» ο Μπουχαλάκης, εκτός ο τραυματίας Μαυροπάνος.

Εθνική Ελλάδος: Νέα πρόσωπα Γούτας-Μήτογλου με Ισπανία και Κόσοβο, στις κλήσεις κι ο Μπουχαλάκης

Τους εκλεκτούς του ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα σε Ισπανία (11/11) και Κόσοβο (14/11) στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ.

Μεταξύ αυτών για πρώτη φορά κληθέντες είναι οι Δημήτρης Γούτας και Ντίνος Μήτογλου.

Σε σχέση με τους αμυντικούς των Σίβασπορ και ΑΕΚ επανέρχεται κι ο Γιώργος Κυριακόπουλος που είχε ντεμπουτάρει σε ένα φιλικό κόντρα στην Αυστρία πέρσι τον Οκτώβρη.

Εκτός σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις είναι ο Ζέκα που είναι τραυματίας, όπως και ο Μαυροπάνος που επίσης έχει χτυπήσει, ο Διούδης του οποίου τη θέση πήρε ο Αθανασιάδης, ο Σταφυλίδης που αυτή τη φορά έμεινε εκτός, αλλά και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Λεονάρντο Κούτρης.

Παρότι προερχέται από τραυματισμό στις κλήσεις συμπεριλήφθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"O κ. Φαν Σιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 24 παίκτες για τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας με την Ισπανία (Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, 21:45, ΟΑΚΑ) και το Κόσοβο (Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 21:45, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των δύο τελευταίων αγωνιστικών των European Qualifiers.

Οι διεθνείς που έχουν επιλεγεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γούτας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γεράσιμος Μήτογλου, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Μπακασέτας και ο Παντελής Χατζηδιάκος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα Ελλάδα-Ισπανία".