Εθνική Ελπίδων: Πρώτα επιστρέφουν τα υγιή μέλη της αποστολής και κατόπιν οι 13 νοσούντες με κορονοϊο

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων επιστρέφει σε δύο γκρουπ από την Κύπρο μετά τη διάγνωση των 13 κρουσμάτων κορονοϊού, που προκάλεσαν την ματαίωση του αγώνα με την Κύπρο για τα προκριματικά του Euro

Εθνική Ελπίδων: Πρώτα επιστρέφουν τα υγιή μέλη της αποστολής και κατόπιν οι 13 νοσούντες με κορονοϊο

Τμηματικά θα γίνει η επιστροφή των παικτών της Εθνικής Ελπίδων, από την Κύπρο, μετά τα 13 κρούσματα κορονοϊού που διαγνώστηκαν στις τάξεις της που προκάλεσαν την αναβολή του αγώνα με την Κύπρο για τα προκριματικά του ΕURO.

Συγκεκριμένα όσα μέλη της δεν έχουν νοσήσει επιστρέφουν με κανονική πτήση και αναμένονται στη χώρα μας την Τρίτη (12/10) το απόγευμα.

Αντίθετα τα 13 μέλη (παίκτες και άνθρωποι του τεχνικού τιμ) που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό θα επιστρέψουν τις επόμενες ώρες, ίσως και την Τετάρτη (13/10) με την ομοσπονδία να βρίσκεται σε αναζήτηση τσάρτερ προκειμένου να επιστρέψουν στην βάση τους

Το θετικό είναι πως οι περισσότεροι εκ των όσων έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό δεν έχουν βαριά συμπτώματα και παραμένουν σε απομόνωση.

Λίγη ώρα αργότερα η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ ανέφερε:

«Τα είκοσι μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων που βρέθηκαν αρνητικά στους ελέγχους για Covid-19, έχουν ήδη επιστρέψει από την Κύπρο στην Αθήνα. Τα υπόλοιπα μέλη, δηλαδή οι δέκα ποδοσφαιριστές και οι τρεις συνοδοί που ήταν θετικοί στα τεστ, παρέμειναν προς το παρόν στην Κύπρο. Είναι όλοι τους καλά και παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα. Μαζί τους είναι ο γιατρός και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας, όπως και η team mamager».