Εθνική Ελλάδας: Με 1.500 Έλληνες στο πλευρό της εναντίον της Σουηδίας

Πάνω από 1.500 Έλληνες φίλαθλοι, ομογενείς σε συντριπτικό ποσοστό, θα υποστηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας να πάρει το διπλό στη Σουηδία, που θα την καταστήσει φαβορί τουλάχιστον για τη δεύτερη θέση στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Εθνική Ελλάδας: Με 1.500 Έλληνες στο πλευρό της εναντίον της Σουηδίας

Δεν θα αισθάνεται μόνη σε εχθρικό γήπεδο η Εθνική Ελλάδας απέναντι στη Σουηδία, στο παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ως «τελικός» για τη «γαλανόλευκη» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Και αυτό γιατί η Εθνική μας θα έχει τη στήριξη 1.500 φίλων της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη σκανδιναβική ομάδα το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (12/10, 21:45).

Συγκεκριμένα, οι Σουηδοί ενημέρωσαν ότι θα διαμορφώσουν συγκεκριμένο χώρο στις εξέδρες για να καθίσουν 1.200 Έλληνες φίλαθλοι, ενώ επιπλέον 300 θα βρίσκονται διάσπαρτοι ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων.

Να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον πολύ κρίσιμο αγώνα της Εθνικής θα είναι ομογενείς που ζουν στη Σουηδία, καθώς είναι γνωστό πως η ελληνική κοινότητα στη βορειοευρωπαϊκή χώρα αριθμεί πολλές χιλιάδες ανθρώπους. Όμως και 100 μέλη του «Γαλανόλευκου Φάρου» θα ταξιδέψουν από την πατρίδα μας για να δουν διά ζώσης την προσπάθεια των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.