Η πρώτη επίσημη συμμετοχή του Αγκιμπού με την Γουινέα

Ο Αγκιμπού Καμαρά ετοιμάζεται για την πρώτη επίσημη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα της Γουινέας. Βασικός και ο Μαντί στο ματς με το Σουδάν.

Η πρώτη επίσημη συμμετοχή του Αγκιμπού με την Γουινέα

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο μικρός που τον "έκλεψε" η ομάδα του Πειραιά μέσα από τα χέρια της Λιλ έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα περισσότερα παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Αγκιμπού έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Γουινέας και πλέον και εκεί αρχίζει να κερδίζει τον χώρο του. Οι εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα έχουν ως αποτέλεσμα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός να τον βάζει στην βασική ενδεκάδα.

Η Γουινέα αντιμετωπίζει το Σουδάν για προκριματικά του Μουντιάλ και ο Αγκιμπού Καμαρά είναι στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Αυτή η συμμετοχή είναι και η πρώτη επίσημη που θα κάνει ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού με το εθνόσημο στο στήθος.

Έχει παίξει σε ακόμα δύο παιχνίδι με την εθνική Γουινέας, αλλά ήταν φιλικά ματς. Η πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα έγινε στις 31 Μαΐου 2021 όταν είχε αγωνιστεί για 18 λεπτά στο 0-0 με την Τουρκία και η δεύτερη στις 11 Ιουνίου 2021 όταν είχε παίξει στο 2-1 επί του Νίγηρα και μάλιστα είχε πετύχει και γκολ. Ο Αγκιμπού Καμαρά σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αφρικανικά Μέσα είναι έτοιμος για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος. Στην αρχική ενδεκάδα φυσικά είναι και ο Μαντί Καμαρά.