Εθνική Ομάδα: Νοκ άουτ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Τζον Φαν’τ Σιπ. Νοκ άουτ τέθηκε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Εθνική Ομάδα: Νοκ άουτ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Νοκ άουτ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου δεν υπολογίζεται για τις αναμετρήσεις με Γεωργία και Σουηδία. Ο διεθνής άσος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (5/10), πήγε απευθείας για εξετάσεις που έδειξαν θλάση και έτσι δεν υπολογίζεται για τις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν, με τη Γεωργία αρχικά και εν συνεχεία με αντίπαλο τη Σουηδία.

Ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα για τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό με έναν παίκτη που ήταν βασικός, βρήκε ομάδα (Ατρόμητος) στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, είχε ρυθμό αφού έπαιζε συνέχεια με την ομάδα του Περιστερίου αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος στα δύο κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

Από εκεί και πέρα, ατομικό ακολούθησε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος...κουβαλάει πρόβλημα από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν προκαλεί ανησυχία η κατάστασή του. Ο 33χρονος αμυντικός υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε έναν αγώνα όπου ο Τζον Φαν'τ Σιπ έχει στο μυαλό του να παίξει η Εθνική και πάλι με τριάδα στην άμυνα, ωστόσο μένει να δούμε εάν θα αλλάξει τα πλάνα του, μετά και τον τραυματισμό του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι δεδομένα εκτός για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.