Σουηδία: Με Ιμπραΐμοβιτς κόντρα στην Ελλάδα (pic)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κλήθηκε για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Σουηδίας με Κόσοβο και Ελλάδα, για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σουηδία: Με Ιμπραΐμοβιτς κόντρα στην Ελλάδα (pic)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πιθανό να βρεθεί αυτή τη φορά στον δρόμο της εθνικής ομάδας, στην αναμέτρηση της 12ης Οκτωβρίου με τη Σουηδία, για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο, ο 40χρονος επιθετικός συμπεριλήφθηκε από τον Γιάνε Αντερσον στην αποστολή των Σουηδών ενόψει των αγώνων με Κόσοβο και Ελλάδα, για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Σουηδία υποδέχεται πρώτα το Κόσοβο (9/10) και στη συνέχεια την Ελλάδα, στη «Friends Arena» της Σόλνα.

«Αποφάσισα να τον συμπεριλάβω, γιατί ελπίζω και πιστεύω ότι μπορεί να είναι εκεί και να συνεισφέρει. Έχει ένα χρονικό διάστημα τραυματισμού πίσω του, αλλά βελτιώνεται συνεχώς» αναφέρει σε δήλωσή του ο Σουηδός ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάνε Άντερσον.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε πέρσι στην εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, λόγω τραυματισμού.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο, αλλά και κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, δεν του έχουν επιτρέψει να αγωνιστεί φέτος με τη φανέλα της Μίλαν (έχει μόλις μισή ώρα συμμετοχή) και για αυτόν τον λόγο δεν είχε παίξει κόντρα στην Ελλάδα και στο Ολυμπιακό Στάδιο.