Πρόεδρος AFA: «Ήθελαν να το διακόψουν»

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπια πήρε θέση για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Βραζιλία.

Πρόεδρος AFA: «Ήθελαν να το διακόψουν»

Τραγικά γεγονότα συνέβησαν στο Σάο Πάουλο με την αστυνομία της Βραζιλίας να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και να διακόπτει το παιχνίδι με την Αργεντινή. Για όσα θλιβερά συνέβησαν στο συγκεκριμένο ματς πήρε θέση ο πρόεδρος της AFA.

Στο γήπεδο μάλιστα βρέθηκε και ο πρέσβης της Αργεντινής προκειμένου να ενημερωθεί για όσα συνέβησαν. Το σκηνικό που έλαβε χώρα στη Βραζιλία είναι πρωτοφανές με τις υγειονομικές αρχές της χώρας συνοδευόμενες από την αστυνομία να διακόπτουν το ματς.

Ο λόγος που το έκαναν αυτό είχε να κάνει με την παραβίαση του πρωτοκόλλου της χώρας από τέσσερις παίκτες. Μάλιστα οι αστυνομικές αρχές αφού διέκοψαν το παιχνίδι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια προκειμένου να συλλάβουν τους ποδοσφαιριστές.

«Ήθελαν να διακόψουν το ματς για κάποιον λόγο που δεν γνωρίζουμε. Όταν ένα παιχνίδι διακόπτεται από έναν εξωτερικό παράγοντα για τον οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα, τότε πρέπει να αναβληθεί», ανέφερε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπια, ο οποίος τόνισε πως οι Βραζιλιάνοι διέκοψαν το παιχνίδια για αδιευκρίνιστους λόγους.