Το μήνυμα του Καμαρά από τη Γουινέα για το πραξικόπημα (pic)

Το πρώτο μήνυμα του Μαντί Καμαρά από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι στη Γουινέα έγινε πραξικόπημα. Αναβλήθηκε το ματς της Δευτέρας με το Μαρόκο.

Το μήνυμα του Καμαρά από τη Γουινέα για το πραξικόπημα (pic)

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Γουινέα μετά το πραξικόπημα των ειδικών δυνάμεων του στρατού, που ανέλαβαν την εξουσία της χώρας. Η κατάσταση στην αφρικανική χώρα είναι περίεργη με την Κυβέρνηση να έχει καταρρεύσει και τον πρόεδρο της χώρας, Άλφα Κοντέ να έχει συλληφθεί από τους πραξικοπηματίες.

Τις εξελίξεις στη Γουινέα παρακολουθούν στενά και στον Ολυμπιακό. Στην αφρικανική χώρα βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά, ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Μαμαντού Κανέ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της πατρίδας τους και τη Δευτέρα θα αγωνίζονταν στο παιχνίδι της Γουινέας με το Μαρόκο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Το ματς που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα Κονακρί φυσικά ακυρώθηκε, αφού με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί. Ο Μαντί Καμαρά πριν λίγη ώρα έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πραξικόπημα. «Ο Θεός να προστατέψει τη Γουινέα», έγραψε ο μέσος του Ολυμπιακού που παραμένει στην πρωτεύουσα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής του ομάδας.