Προς αναβολή το Γουινέα-Μαρόκο, ψάχνουν τρόπο διαφυγής οι Μαροκινοί

Απίθανο είναι να διεξαχθεί το παιχνίδι Γουινέα-Μαρόκο για προκριματικά του Μουντιάλ. Οι Μαροκινοί έχουν μπλοκαριστεί στην πρωτεύουσα και ψάχνουν τρόπο διαφυγής.

Προς αναβολή το Γουινέα-Μαρόκο, ψάχνουν τρόπο διαφυγής οι Μαροκινοί

Πολλές αναφορές γίνονται στα Μέσα του Μαρόκου για το πραξικόπημα που έγινε στη Γουινέα. Τη Δευτέρα στις 18:00 ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον η κατάσταση στη χώρα είναι πολύ περίεργη με τον στρατό να έχει πάρει την εξουσία.

Το παιχνίδι της Γουινέας με το Μαρόκο πάει προς αναβολή, αλλά ακόμη αναμένεται η απόφαση της FIFA για τις τύχες του. Πάντως με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην αφρικανική χώρα θεωρείται απίθανο να διεξαχθεί το ματς.

Στο Μαρόκο έχουν την αγωνία τους για την εθνική τους ομάδα, ενώ τα Μέσα της χώρας τονίζουν πως οι διεθνείς είναι ασφαλείς σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, Κονακρί. Αυτή τη στιγμή αναζητείται τρόπος για να επιστρέψει η αποστολή στο Μαρόκο, διότι έχουν κλείσει τα σύνορα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Κυβέρνηση του Μαρόκου θα στείλει αεροπλάνο στη Γουινέα για να παραλάβει τους ποδοσφαιριστές.