Ολλανδία: Ανακοινώθηκε μέχρι το 2022 ο Φαν Χάαλ

Προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας μέχρι το 2022 είναι και επίσημα ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Ολλανδία: Ανακοινώθηκε μέχρι το 2022 ο Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι και επίσημα ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας. Μαζί με το τεχνικό επιτελείο του, που αποτελείται από τους Ντάνι Μπλιντ (βοηθός), Χενκ Φράτσερ (βοηθός) και Φρανς Χόεκ (προπονητής τερματοφυλάκων), συναντήθηκαν με εκπροσώπους της ομοσπονδίας (KNVB) και συμφώνησαν για συνεργασία μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

«Το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι πάντα στην καρδιά μου και κατά την γνώμη μου, η εθνική ομάδα είναι μια βασική θέση για την περαιτέρω εξέλιξη του ποδοσφαίρου μας. Επιπλέον, θεωρώ τιμή μου να προπονώ την εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Υπάρχει ελάχιστος χρόνος για τους επόμενους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι οποίοι είναι κρίσιμοι για την συμμετοχή μας.

Επομένως, η συγκέντρωση μας είναι 100% στους παίκτες και στην προσέγγιση. Εξάλλου, διορίστηκα γι' αυτό. Έχω ήδη μιλήσει με πολλούς παίκτες, ανυπομονώ πολύ να δουλέψω μαζί τους», είπε ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος διετέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας μεταξύ 2000 και 2002 και 2012 με 2014.