Copa America: Θρίαμβος της Αργεντινής, 3-0 το Εκουαδόρ με μυθικό Μέσι! (vid)

Η Αργεντινή επικράτησε του Εκουαδόρ με 3-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa America. Τεράστια εμφάνιση από τον Λιονέλ Μέσι με συμμετοχή και στα 3 γκολ!

Copa America: Θρίαμβος της Αργεντινής, 3-0 το Εκουαδόρ με μυθικό Μέσι! (vid)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa America εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο η Αργεντινή, η οποία σκόρπισε το Εκουαδόρ με 3-0.

Στο 40' η «αλμπισελέστε» άνοιξε το σκορ με γκολ του Ντε Πολ και εκπληκτική ασίστ του Λιονέλ Μέσι. Ισημερινός πίεσε για την ισοφάρισε, αλλά τελικά η Αργεντινή ήταν αυτή που ζευγάρωσε τα τέρματά της.

Ο Μέσι με νέα ασίστ έδωσε στον Λαουτάρο Μαρτίνες για το 2-0 στο 84'. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Εκουαδόρ και σκόρε ξανά τον Αργεντινό σταρ!

Αρχικά, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι στον Χινσάπιε για ανατροπή του Ντι Μαρία, όμως το VAR μετέτρεψε το πέναλτι σε φάουλ. Μικρή διαφορά όμως είχε αυτό για τον Μέσι, ο οποίος ήταν ο απόλυτος ηγέτης της Αργεντινής.

Στον ημιτελικό του Copa America η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Κολομβία, η οποία απέκλεισε την Ουρουγουάη με 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι (0-0 στην κανονική διάρκεια).