Χιλή: Θετικός στον κορονοϊό ο Βιδάλ, χάνει το ματς με την Αργεντινή

Ο Αρτούρο Βιδάλ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν θα ενισχύσει τη Χιλή στο κρίσιμο ματς με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Χιλή: Θετικός στον κορονοϊό ο Βιδάλ, χάνει το ματς με την Αργεντινή

Τρεις μέρες μετά το εμβόλιο που έκανε κατά του κορονοϊού, ο Αρτούρο Βιδάλ βρέθηκε θετικός στον ιό, όπως γνωστοποίησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Χιλής. Ο 34χρονος μέσο υποβλήθηκε σε τεστ την Δευτέρα (31/5), με το ιατρικό επιτελείο να προκρίνει την προληπτική αυτοαπομόνωση για τις επόμενες 72 ώρες.

Πρόκειται για μία πολύ άσχημη εξέλιξη για τον ποδοσφαιριστή και την εθνική του ομάδα, αφού δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη Χιλή στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς για την προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ κόντρα στην Αργεντινή (4/6, 03:00 ώρα Ελλάδος).

«Δυστυχώς στις εξετάσεις που έκανα βρέθηκα θετικός, μετά από έναν προληπτικό έλεγχο που έγινε σε φίλο μου και ο οποίος ήταν είναι ασυμπτωματικός. Αυτή τη φορά δεν θα μπορέσω να κατέβω στο γήπεδο, αλλά θα στηρίξω τους συμπαίκτες μου με όλες τις δυνάμεις μου.

Θα αναρρώσω γρήγορα για να μπορέσω να φορέσω ξανά την κόκκινη φανέλα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας που έχουν φροντίσει όλους τους Χιλιανούς που μάχονται κόντρα σε αυτή την τρομερή πανδημία.

Και σας ζητώ, σας παρακαλώ, αν μπορείτε να το κάνετε: εμβολιαστείτε», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.