Εθνική Ελλάδας: Κανένα θέμα με Φαν’τ Σιπ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε συνάντηση με τον Ολλανδό τεχνικό Τζον Φαν’τ Σιπ. Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα με τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό.

Εθνική Ελλάδας: Κανένα θέμα με Φαν’τ Σιπ

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης είχε την πρώτη του συνάντηση με τον Τζον Φαν’τ Σιπ μετά την ισοπαλία με τη Γεωργία στην Τούμπα.

Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα με τον Ολλανδό προπονητή της Εθνικής ομάδας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Ζαγοράκη και πριν από τον αγώνα με τη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη.

Τότε οι δύο άνδρες είχαν συμφωνήσει να τα πουν τις επόμενες μέρες και η αλήθεια είναι πως μετά την ισοπαλία με τη Γεωργία, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για το μέλλον του Τζον Φαν’τ Σιπ.

Φαίνεται λοιπόν πως μετά τη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες, παρουσία του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, αλλά και του αθλητικού διευθυντή της Εθνικής ανδρών, Τάκη Φύσσα, δεν υπάρχει διάθεση για «διαζύγιο». Για την ώρα τουλάχιστον...

Φυσικά και έγινε συζήτηση για το αποτέλεσμα με τη Γεωργία που πήγε πίσω την Ελλάδα αλλά και τη συνέχεια ενώ είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν κι άλλες κουβέντες. Ο Ολλανδός προπονητής θα αναχωρήσει για την πατρίδα του και με την επιστροφή του θα τεθούν επί τάπητος κι άλλα ζητήματα ενόψει της συνέχειας της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.