Ο Ζαγοράκης επισκέφθηκε την αποστολή της Εθνικής

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας επισκέφθηκε σήμερα (30/3) ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης

Ο Ζαγοράκης επισκέφθηκε την αποστολή της Εθνικής

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε αρχικά με τον προπονητή της ομάδας Τζον Φαν’τ Σιπ και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και κατόπιν είχε σύντομη συνομιλία με τους διεθνείς, τους περισσότερους από τους οποίους ήδη γνωρίζει προσωπικά.

«Η Εθνική ομάδα αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της Διοίκησης. Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας, ώστε να συνεισφέρουμε στη λειτουργία της ομάδας μέσα στο καλύτερο δυνατόν περιβάλλον. Το εθνόσημο βρίσκεται παντού και πρέπει να κάνουμε πάντα τους Έλληνες περήφανους και χαρούμενους. Να είστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αποστολή σας. Είμαστε εδώ όλοι για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές σας. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στην Ισπανία και καλή επιτυχία στον αγώνα με τη Γεωργία», τόνισε στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ο κ. Ζαγοράκης.

Στην εγκάρδια συνομιλία που είχαν Τζον Φαν΄τ Σχιπ και Θοδωρής Ζαγοράκης, συμφωνήθηκε οι δύο άνδρες να συναντηθούν στην Αθήνα μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής, την προσεχή εβδομάδα, ώστε να συζητήσουν διεξοδικά για όλα τα θέματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

*Συγχαρητήρια επιστολή από τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο έλαβε σήμερα (30/3) ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της FIFA τον συγχαίρει για την εκλογή του και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.