Τζαβέλλας: «Δεν μπορούμε να λέμε δεν πειράζει»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το τέλος του αγώνα με τη Γεωργία, δεν έψαξε για δικαιολογίες και είπε πως δεν «μπορούμε να λέμε δεν πειράζει».

Τζαβέλλας: «Δεν μπορούμε να λέμε δεν πειράζει»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά και την εικόνα της Εθνικής εμφανίστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το 1-1 της Εθνικής με την Γεωργία.

«Σημασία δεν έχει ποιος έπαιξε καλά, αλλά ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε απογοητευμένοι, δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα φιλικά του Ιουνίου για να είμαστε καλύτεροι τον Σεπτέμβριο. Θα πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε εμείς καλά. Δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα και εκνευριστήκαμε. Παίξαμε πολύ κλειστά και προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις, ενώ παρότι πετύχαμε γκολ δεχτήκαμε αμέσως το 1-1. Δεν έχει σημασία ποιος φταίει, φταίμε όλοι, συνολικά. Είμαστε στενοχωρημένοι, δεν μπορούμε να λέμε δεν πειράζει. Δουλειά, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι τον Σεπτέμβριο», τόνισε ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Τζαβέλλας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας