Ελλάδα - Γεωργία: Ο Φαν΄τ Σιπ «ξέρει» τους οκτώ της ενδεκάδας (vid)

Ο Τζον Φαν΄τ Σιπ φαίνεται να προβληματίζεται για τρεις θέσεις στην ενδεκάδα της Εθνικής για τον αγώνα με τη Γεωργία (31/3, 21.45)  στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Ελλάδα - Γεωργία: Ο Φαν΄τ Σιπ «ξέρει» τους οκτώ της ενδεκάδας (vid)

Με προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο «Λόλας» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με τη Γεωργία (31/3, 21.45) στην Τούμπα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Φαν'τ Σιπ: «Είναι η ευκαιρία μας» (vid)

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του προκειμένου να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ωστόσο δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του στις προπονήσεις ως προς με ποιους θα ξεκινήσει τον αγώνα.

Κάποιοι παίκτες ωστόσο φαίνεται να έχουν προβάδισμα έναντι άλλων για την ενδεκάδα. Κι αυτοί είναι ο Βλαχοδήμος στο τέρμα, οι Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας στο κέντρο της άμυνας, οι Ζέκα, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας στα χαφ και ο Παυλίδης στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα, για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Μπακάκης είναι το φαβορί έναντι του Μαυρία. Τη θέση του αριστερού μπακ διεκδικούν οι Γιαννούλης, Τσιμίκας και τις δυο θέσεις των ακραίων χαφ οι Τζόλης, Φορτούνης, Μασούρας και Λημνιός.

Δείτε βίντεο από την τελευταία προπόνηση της Εθνικής