Φαν'τ Σιπ: «Είναι η ευκαιρία μας» (vid)

Στη συγκέντρωση και την εφαρμογή του πλάνου νίκης, στάθηκε ο Τζον Φαν'τ Σιπ, ενόψει του αγώνα της Εθνικής με την Γεωργία στην Τούμπα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φαν'τ Σιπ: «Είναι η ευκαιρία μας» (vid)

Οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού:

Για το κλίμα στην Εθνική: "Είμαστε καλά ως ομάδα. Είμαστε σε φόρμα και έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι με τη Γεωργία. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έκανς πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Σουηδία και την Ισπανία. Είναι η μεγάλη ευκαιρία μας να κερδίσουμε. Εφόσον ακολουθήσουμε το πλάνο μας, θα έχουμε πολλές πιθανότητες νίκης".

Για την Γεωργία: "Ο αντίπαλος θα έχει νέο προπονητή, τον κ. Σανιόλ, που προσπαθεί να περάσει τις ιδέες του στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όταν έχουν τη μπάλα και να μικαραίνουμε τις γραμμές, καθώς θα έχουμε απέναντί μας μια γρήγορη ομάδα, που παίζει σε υψηλό επίπεδο. Και αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε κι εμείς σε ανάλογο επίπεδο".

Για τα πλάνα του: "Θέλω να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται όλα τα παιδιά και θα αποφασίσω αύριο, λίγο πριν το παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Τάσος Μπακασέτας στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και το πνεύμα που έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με την Ισπανία. Για το ματς με τη Γεωργία είπε: "Αυτά τα ματς οφείλεις να τα κερδίζεις. Πρέπει να τα βλέπεις με μεγάλη σοβαρότητα. Απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους είσαι πιο συγκεντρωμένος. Αφήσαμε πίσω την επιτυχία στην Ισπανία και προχωράμε συγκεντρωμένοι για το ματς με τη Γεωργία".

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου: