Η επιστροφή του Καμαρά και η άδεια από τη Γουινέα

Τι έγινε με τον Μαντί Καμαρά που πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη Γουινέα.

Η επιστροφή του Καμαρά και η άδεια από τη Γουινέα

Ο Μαντί Καμαρά δεν έπαιξε στο παιχνίδι της Γουινέας με το Μάλι για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και μάλιστα ήταν εκτός αποστολής. Ο μέσος του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί βασικός στο προηγούμενο παιχνίδι και είχε γίνει αλλαγή λόγω ενοχλήσεων.

Για τον λόγο που δεν έπαιξαν αρκετά σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας. Ρεπορτάζ από την πατρίδα του έκαναν λόγο για πειθαρχικό παράπτωμα. Συγκεκριμένα στη Γουινέα έγραψαν ότι φιλοξένησε μία γυναίκα και έναν άνδρα δημοσιογράφο στο δωμάτιο του. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να τους δώσει φανέλες του.

Αυτό δεν άρεσε στον ομοσπονδιακό προπονητή, τον Ντιντιέ Σιξ. Ανεξάρτητα από το τι ισχύει με το συγκεκριμένο περιστατικό ο Μαντί Καμαρά όπως και άλλοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές της Γουινέας πήραν άδεια από την ομοσπονδία της χώρας. Επειδή η Γουινέα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό πήραν ειδική άδεια να επιστρέψουν στις ομάδες τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αφρικανός άσος πριν μερικές ώρες βρισκόταν στο Παρίσι. Είχε ήδη πάρει το δρόμο της επιστροφής και από αύριο μπορεί να βρίσκεται στον Ρέντη για να ξεκινήσει και αυτός την προετοιμασία για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.