Ζαγοράκης: «Να λύνουμε τα προβλήματα, όχι να τα δημιουργούμε»

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης πήγε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της εθνικής πριν το φιλικό με την Ονδούρα και στη συνέχεια μίλησε για τα νέα του καθήκοντα

Ζαγοράκης: «Να λύνουμε τα προβλήματα, όχι να τα δημιουργούμε»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας, όπου θα πραγματοποιηθεί το φιλικό της εθνικής ανδρών με την Ονδούρα.

Η παρουσία του, νέου προέδρου της ΕΠΟ όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε τα βλέμματα των παριστάμενων στην Τούμπα.

Μάλιστα πριν μεταβεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης πέρασε από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και μίλησε με τους διεθνείς.

Αφού είχε συνομιλία και με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τζον Φαν Σιπ, ο παλαίμαχος άσος πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το φιλικό με την Ονδούρα.

«Έχουν γίνει πάρα πολλά θετικά στην ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια, αλλά θα κοιτάξουμε να προσθέσουμε κι άλλα με τη συνεργασία όλων. Θέλουμε να είμαστε συμπαραστάτες και να λύνουμε τα προβλήματα, όχι να τα δημιουργούμε», τόνισε.

«Θα μιλήσουμε μετά την Τετάρτη. Λίγο να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια στην Εθνική, για να βγούμε από αυτό το τέλμα. Σίγουρα αρχίσαμε με το δεξί, αλλά η προκριματική διαδικασία είναι μεγάλη και χρειάζεται συνέχεια. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε.

Έχω περάσει από το χώρο του ποδοσφαιριστή και μπορώ να καταλάβω καλύτερα από τον καθένα. Να ξαναμπεί η Εθνική στις καρδιές όλων και να μας χαρίσει ξανά όμορφες στιγμές», πρόσθεσε.