Ονδούρα: Κρούσμα κορονοϊού ενόψει του φιλικού με την Εθνική στην Τούμπα!

Μέλος της αποστολής της Ονδούρας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, λίγες ώρες πριν από το φιλικό με την Εθνική Ελλάδας στο γήπεδο της Τούμπας (28/3, 17.00).

Ονδούρα: Κρούσμα κορονοϊού ενόψει του φιλικού με την Εθνική στην Τούμπα!

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της Ονδούρας, λίγες ώρες πριν από το φιλικό με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδας που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/3, 17.00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα και οι άνθρωποι της ομάδας της Ονδούρας τηρούν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, βάσει των ισχύοντων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η ελληνική πλευρά, βεβαίως, είναι ενήμερη για το θέμα και περιμένει περαιτέρω ενημέρωση και από την πλευρά της Ονδούρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί ζήτημα μη διεξαγωγής του φιλικού, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στην παρούσα φάση.

Εξάλλου, το Σάββατο (27/3) ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ, ερωτηθείς για το ματς με την Ονδούρα αλλά και για τη συνέχεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόνισε:

«Δεν ξέρουμε τόσο πολλά για την Ονδούρα. Έχουμε δει κάποια παιχνίδια όπως με τη Λευκορωσία. Θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα και αντίθετα με την Ισπανία θα έχουμε εμείς παραπάνω την μπάλα. Αυτό θέλουμε για το παιχνίδι με την Ονδούρα όπως και με τη Γεωργία είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι».