Εθνική: Αποθέωσαν τον Σιώπη τα ισπανικά Μέσα

Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του ισπανικού Τύπου για την απόδοση του Μανώλη Σιώπη στον αγώνα της Εθνικής με την Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Εθνική: Αποθέωσαν τον Σιώπη τα ισπανικά Μέσα

Παρά το γεγονός πως πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή ο Μανώλης Σιώπης κατάφερε να ξεχωρίσει στον αγώνα της Εθνικής με την Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Έλληνας διεθνής μπήκε στην αναμέτρηση στο 65ο λεπτό και μπόρεσε να περιορίσει τις επιθετικές πρωτοβουλίες του Πέδρι ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της χώρας του.

Η απόδοση του μέσου της Αλάνιασπορ δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Ισπανούς δημοσιογράφους, με την «Sport» μάλιστα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Πέδρι εκπλήρωσε το όνειρο της συμμετοχής στο ανδρικό τμήμα της Ισπανίας, όμως, το ντεμπούτο του θα του μείνει αξέχαστο και από τον άνθρωπο που τον μάρκαρε. Ο Έλληνας στρατιώτης του έκανε πικρή την εμφάνιση, και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα. Ο Φαν'τ Σχιπ διέταξε το ατομικό μαρκάρισμα.

Ο Σιώπης, με την μαχητικότητά του, είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο για να δώσει ενέργεια στη μεσαία γραμμή της Ελλάδας.

Είναι ένας από τους παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική Ελλάδας λόγω της αφοσίωσής του και της δουλειάς του στο γήπεδο. Εκτέλεσε άψογα την αποστολή του με τον Πέδρι».