Ζέκα: «Καταθέσαμε την ψυχή μας»

Ο Κάρλος Ζέκα που ήταν εκ των κορυφαίων της Εθνικής μας στο 1-1 με την Ισπανία στην Γρανάδα, μίλησε για τη συνέχεια του ομίλου.

Ζέκα: «Καταθέσαμε την ψυχή μας»

Ο Κάρλος Ζέκα κατάπιε πολλά χιλιόμετρα και ήταν απολύτως φυσιολογικό αμέσως μετά το 1-1 στην Ισπανία να έχει ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι. Πήραμε αποτέλεσμα έχοντας απέναντί μας μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Εχουμε ακόμα ένα ματς. Πρέπει να πάμε στο ματς με την Γεωργία και να σκεπτόμαστε ότι δεν έχουμε κερδίσουμε ακόμη κάτι. Πήραμε μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα».

«Εμείς ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη. Ξέρουμε ότι ήταν πολύ δύσκολα να κερδίσουμε στην Ισπανία με έναν τέτοιο αντίπαλο. Μέσα μας το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Στο παιχνίδι όμως αντιμετωπίσαμε προβλήματα, ο αντίπαλος είχε την κατοχή, έκανε πολλές κινήσεις και εμείς σκεφτήκαμε ότι το 0-0 θα ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς. Δουλέψαμε για αυτό».

«Μετά το 1-0 ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά καταφέραμε να βάλουμε το γκολ στο πέναλτι και να κρατήσουμε το 1-1. Ολοι οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους. Είμαστε όλοι περήφανοι. Είμαστε μία οικογένεια και θα παραμείνουμε έτσι».