«Αν δεν κερδίσουμε την Γεωργία, θα είναι σαν να μην κάναμε τίποτα»

Ο χρυσός σκόρερ της Εθνικής μας στην Ισπανία, Τάσος Μπακασέτας μίλησε όχι μόνο για την ισοπαλία στην Γρανάδα, αλλά και για το ματς με την Γεωργία

«Αν δεν κερδίσουμε την Γεωργία, θα είναι σαν να μην κάναμε τίποτα»

Ο Τάσος Μπακασέτας είχε κάθε λόγο να χαμογελά μετά το 1-1 στην Γρανάδα επί της Ισπανίας. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε ότι σε τέτοιου είδους διοργανώσεις παίζει ρόλο το ξεκίνημα. Πήραμε ένα αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Θα χαρούμε μια-δυο μέρες, αλλά έχουμε το ματς με την Γεωργία. Αν δεν κερδίσουμε την Γεωργία, θα είναι σαν να μην κάναμε τίποτα με την Ισπανία».

Για το πέναλτι είπε: «Συνήθως αποφασίζω σε ποιο σημείο θα στείλω την μπάλα πριν από τα παιχνίδια. Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο εκτελώ πέναλτι. Ενιωθα πολύ καλά εκείνη τη στιγμή και ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρω. Δεν ήταν βαριά η μπάλα. Μου ήρθε στο μυαλό το πέναλτι με το Κόσοβο και σκέφτηκα ότι χρωστάω κάτι στην ομάδα. ο αφιερώνω το γκολ στον αδερφό μου που έχει γενέθλια και στην κοπέλα μου που γιορτάζει».

Για το αν το πίστευαν τόνισε: «Στη ζωή πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ομως όταν εκπροσωπείς την χώρα σου δεν μπαίνεις για να χάσεις ή ότι πάμε να κοντράρουμε την δεύτερη ή την τρίτη θέση, αλλά για το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και προσπαθούμε να φέρουμε την Εθνική εκεί που της αξίζει».