Μπουχαλάκης: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και πόσο θα τον βοηθήσουν οι εμπειρίες του με τον Ολυμπιακό.

Μπουχαλάκης: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό, όμως, φαίνεται ότι έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη του Τζον Φαν'τ Σιπ. Ο Ολλανδός προπονητής ετοιμάζει τον άσο του Ολυμπιακού για την ενδεκάδα της αυριανής αναμέτρησης της εθνικής με την Ισπανία.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας έκανε δηλώσεις στη Nova και μίλησε:

Για τα παιχνίδια της Εθνικής: "Είναι μια μεγάλη διοργάνωση. Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουμε ένα στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Στόχος μας θα πρέπει να είναι να φτάσουμε όσο πιο κοντά στα τελικά".

Για τους αντιπάλους: "Η Ισπανία την τελευταία δεκαετία έχει κατακτήσει τα πάντα. Θα κερδίσουμε εμπειρίες. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε θα δουλέψει όλη η ομάδα μαζί με τον προπονητή μας".

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν μεγάλη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αν παίζει ρόλο αυτό: " Αυτό κάποιες φορές σημαίνει κάτι και άλλες όχι. Αυτό έχει να κάνει με τους παίκτες και κυρίως με το αν θέλει να δει την Εθνική να διακρίνεται δεν έχει σημασία που παίζει αν είσαι στον Ολυμπιακό ή στην τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος. Αφορά αποκλειστικά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει ο κάθε παίκτης".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας