Ενρίκε: «Να μην πέσουμε σε παγίδες κόντρα στην Ελλάδα»

Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδα (25/3, 21:45). 

Ενρίκε: «Να μην πέσουμε σε παγίδες κόντρα στην Ελλάδα»

Η Εθνική Ισπανίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της πρώτης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο την Ελλάδα (25/3, 21:45).

Ο Λουίς Ενρίκε αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη «γαλανόλευκη» τονίζοντας πως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που θεωρητικά είναι χαμηλότερου επιπέδου. Αυτό έχει πολλές παγίδες και πρέπει να μην κάνουμε το λάθος να πέσουμε σε αυτές. Νομίζω ότι θα έχουμε τον κυριαρχικό ρόλο στο παιχνίδι, αλλά είναι ένας αντίπαλος που δουλεύει σκληρά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο να μη δεχόμαστε αντεπιθέσεις και να μην παραχωρούμε στημένες φάσεις. Δεν θα είναι εύκολο, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα».

Για το πως θα παίξει η Ισπανία: «Έχω κατασταλάξει στο πως θα παίξουμε κόντρα στην Ελλάδα, αλλά δεν θα δώσω στοιχεία στον αντίπαλο. Έχουμε λίγες συναντήσεις να προετοιμαστούμε, αλλά από αυτά που βλέπω είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Θέλουμε να παίξουμε σαν σύνολο».

Για τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας από το πρώτο παιχνίδι. Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι ως περίπατο, χαλάρωμα και χωρίς την απαραίτητη ένταση. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση».

Για τους Πέδρι και Μπράιαν Χιλ: «Ο Μπράιαν Χιλ με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που του μίλησα. Θα βοηθήσει πολύ στην ομάδα και στην επίθεση και στην άμυνα. Το κάνει πολύ καλά στην ομάδα του, όπως και εδώ. Δεν έχω αμφιβολία. Στη γλώσσα του σώματος, είναι ιδανικός ο Πέδρι, επειδή και αυτός σαν τον Ινιέστα είναι πολύ ταπεινός, παρά την ποιότητά του. Αλλά είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Πέδρι είναι ο Πέδρι».

Για τα τρία παιχνίδια που πρέπει να δώσουν σε εννιά μέρες: «Δεν έχει σημασία τι θέλουμε. Το καλεντάρι είναι αυτό που είναι. Αποδεχθήκαμε τα τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας