Καμαρά: Αποθέωση και αγωνία στην Γουινέα

Ο Μαντί Καμαρά γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση στην Γουινέα, αλλά την ίδια ώρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του έχουν και την αγωνία τους.

Καμαρά: Αποθέωση και αγωνία στην Γουινέα

Ο Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά έφυγε και αυτός από την Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Κλήθηκε όπως αναμενόταν στην εθνική Γουινέας και πήγε εκεί με πρησμένο το αριστερό του πόδι εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχτηκε στα δύο λεπτά που αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Άρη.

Η Γουινέα έχει δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο στα 24/3 κόντρα στο Μάλι και το δεύτερο στις 28/3 κόντρα στη Ναμίμπια.

Ο χαφ του Ολυμπιακού είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά και έχει ήδη καταφέρει το όνομα του να συζητιέται έντονα σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Στην πατρίδα του όπως ήταν αναμενόμενο περίμεναν πως και πως τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην εθνική Γουινέας.

Τα Μέσα της πατρίδας του έκαναν λόγο για τον ηγέτη της ομάδας και σε αφιερώματα που φιλοξενούν μιλάνε για έναν παίκτη που έχει τρομερή εξέλιξη από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Επιπλέον στέκονται στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει γι' αυτόν αρκετές ομάδες της Ευρώπης.

Η αγωνία τους έχει να κάνει με τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Άρη. Σήμερα θα φανεί αν θα καταφέρει να παίξει στο αυριανό παιχνίδι με το Μάλι. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι θα αγωνιστεί κανονικά.