Στην εθνική Πορτογαλίας ο Σα

Ο Ζοσέ Σα κλήθηκε εκτάκτως στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας προκειμένου να καλύψει το κενό που προέκυψε από τον τραυματισμό του Ρουί Πατρίτσιο.

Στην εθνική Πορτογαλίας ο Σα

Ο Ρουί Πατρίτσιο τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Γουλβς με τη Λίβερπουλ κι έτσι εκτάκτως ο Φερνάντο Σάντος στράφηκε στον Ζοσέ Σα. Αρχικά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν ήταν στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Πορτογαλίας.

Μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον γκολκίπερ των "λύκων" ο Σα κλήθηκε από τον Σάντος προκειμένου να καλυφθεί το κενό που προέκυψε. Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν, τη Σερβία και το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ο γκολκίπερ των "ερυθρόλευκων" βρήκε ξανά θέση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ήσυχος που δεν θα του έφευγε ο Ζοσέ Σα, αφού θα τον είχε στον Ρέντη το διάστημα της διακοπής και θα μπορούσε και ο ποδοσφαιριστής να αποφορτιστεί από την ένταση των τελευταίων αγώνων. Τελικά ο Πορτογάλος πορτιέρε θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ να σημειώσουμε ότι στον αγώνα με την Άρσεναλ έδειξε να αφήνει πίσω του την κακή αγωνιστική περίοδο.