Εθνική Ελλάδας: Νοκ άουτ ο Χατζηδιάκος λόγω τραυματισμού στο γόνατο (pic)

Απών από τους αγώνες της εθνικής ομάδας αλλά και της Άλκμααρ θα είναι ο διεθνής στόπερ Παντελής Χατζηδιάκος για τους επόμενους δύο τουλάχιστον μήνες, καθώς υποφέρει από τραυματισμό στο γόνατο.

Εθνική Ελλάδας: Νοκ άουτ ο Χατζηδιάκος λόγω τραυματισμού στο γόνατο (pic)

Η ατυχία εξακολουθεί να κυνηγά τον Παντελή Χατζηδιάκο. Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο 24χρονος διεθνής σέντερ μπακ συμπεριλήφθηκε και πάλι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Τζον Φαν' τ Σιπ στην Εθνική Ελλάδας, οριστικοποιήθηκε η απουσία του παίκτη από τα επικείμενα παιχνίδια της «γαλανόλευκης» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Κι όχι μόνο από τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, ολλανδικής Άλκμααρ, για χρονικό διάστημα δύο μηνών εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ροδίτης κεντρικός αμυντικός είχε υποστεί έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό τον Νοέμβριο του 2019, πάλι στο γόνατο, εξαιτίας του οποίου είχε μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για σχεδόν έναν χρόνο.

Την άσχημη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Χατζηδιάκος μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο instagram, αναφέροντας:

«Κακά νέα. Δεν θα μπορώ να παίζω για τουλάχιστον 8 εβδομάδες εξαιτίας ενός τραυματισμού. Χρειάζομαι 2 μήνες για να αποθεραπευτώ. Στο μεταξύ θα συνεχίσω να υποστηρίζω την ΑΖ και την εθνική ομάδα της Ελλάδας τις ερχόμενες εβδομάδες. Πίσω σύντομα!».