Τι είπε ο προπονητής της Σουηδίας για την κλήρωση και τον Ιμπραΐμοβιτς

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον μίλησε για την κλήρωση της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τι είπε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Τι είπε ο προπονητής της Σουηδίας για την κλήρωση και τον Ιμπραΐμοβιτς

Ο Γιάνε Άντερσον έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του για την κλήρωση των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας αναφέρθηκε στον όμιλο ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα, ο σπουδαίος επιθετικός, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Εθνική ομάδα: Σταφυλίδης και Μπακασέτας σχολιάζουν την κλήρωση για το Μουντιάλ 2022

Για την κλήρωση που έφερε τη Σουηδία στον 2ο όμιλο μαζί με την Ελλάδα, Ισπανία, Γεωργία και Κόσοβο, ο 58χρονος αφού είπε πως είναι ένα γκρουπ που παρουσιάζει ενδιαφέρον, υπογράμμισε «υπάρχουν δύο ομάδες που δεν έχουμε συναντήσει πριν. Είναι η Ελλάδα και η Γεωργία. Συναντήσαμε μια φορά το Κόσοβο, ενώ την Ισπανία την γνωρίζουμε πολύ καλά. Είναι σίγουρα ένας όμιλος ανοικτός».

Μουντιάλ 2022: Στα... πολύ δύσκολα η Εθνική ομάδα!

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας, ο 39χρονος άσος της Μίλαν Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Γιάνε Άντερσον επιβεβαίωσε πως ταξίδεψε στο Μιλάνο για να συναντήσει και να μιλήσει με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του 39χρονου επιθετικού της Μίλαν στην Εθνική.

Φαν'τ Σχιπ: «Στόχος μας η πρόκριση στο Μουντιάλ»

Όπως είπε ο Σουηδός προπονητής, είναι κάτι που θα χρειαστεί να σκεφτεί. Θυμίζουμε πως ο Ιμπραΐμοβιτς αποχώρησε από την Εθνική μετά το Euro του 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.