Αγωνία και για Ραντζέλοβιτς μετά τα τρία κρούσματα στην Εθνική Σερβίας

Αγωνία δίχως τέλος στον Ολυμπιακό λόγω του κορονοϊού. Τρία κρούσματα ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας και στον Πειραιά ελπίζουν να έχει αποφύγει τα χειρότερα ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Αγωνία και για Ραντζέλοβιτς μετά τα τρία κρούσματα στην Εθνική Σερβίας

Τα προβλήματα με τον κορονοϊό δεν σταματούν και πλέον έχει γίνει μέρος και της ποδοσφαιρικής καθημερινότητας. Τα ιατρικά επιτελεία των συλλόγων έχουν το άγχος και του Covid-19, αφού συνεχώς ποδοσφαιριστές προσβάλλονται από τον ιό.

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε από την Αίγυπτο ότι ο Χασάν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά η αγωνία στον Ολυμπιακό δεν έχει τέλος. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας νωρίτερα ανακοίνωσε τρία κρούσματα.

Συγκεκριμένα από τον Covdi-19 προβλήθηκαν οι Σεργκέι Μιλίνκοβιτς της Λάτσιο, Ντάρκο Λάζοβιτς της Ελλάς Βερόνα και Τζόρτζε Νίκολιτς της Βασιλείας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της Σερβίας μπήκαν άμεσα σε απομόνωση και αποχώρησαν μάλιστα από το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Σερβίας.

Το βράδυ η Σερβία υποδέχεται τη Ρωσία, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν το άγχος τους για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο νεαρός εξτρέμ έχει ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και φυσικά στον Ρέντη έχουν την ανησυχία τους, αφού μέχρι τώρα όποτε υπήρξε κρούσμα σε Εθνική ομάδα δεν την γλίτωσε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα κρούσματα είχαμε στην Εθνική ομάδα της Γουινέας και βρέθηκε θετικός ο Μαντί Καμαρά, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με την Αίγυπτο. Είχε βρεθεί θετικός ο Σαλάχ και τελικά ο Χασάν δεν απέφυγε τα χειρότερα.