Ελλάδα - Σλοβενία: Παραμένει αμφίβολος ο Όμπλακ

Παρότι ο Γιαν Όμπλακ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Σλοβενίας, η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης (18/11, 21.45) κόντρα στην Ελλάδα παραμένει αμφίβολη.

Ελλάδα - Σλοβενία: Παραμένει αμφίβολος ο Όμπλακ

Την ύστατη ώρα θα κριθεί όπως όλα δείχνουν η συμμετοχή ή μη του Γιαν Όμπλακ στον «τελικό» της Τετάρτης (18/11, 21.45) κόντρα στην Ελλάδα.

Παρότι είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πριν από μερικές μέρες, ο βασικός γκολκίπερ της Σλοβενίας εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον ώμο του, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για τον αγώνα με τη «γαλανόλευκη».

Ματίας Κεκ: «Ξέρουμε πώς παίζει η Ελλάδα»

Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης, πάντως, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Σλοβενίας και την τελευταία στιγμή ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ματίας Κεκ θα κρίνει αν θα τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα.

Παρών ο Όμπλακ στον αγώνα Ελλάδας-Σλοβενίας

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας του προβλήματός του στον ώμο, ο Όμπλακ δεν είχε αγωνιστεί στο πρόσφατο ματς της Σλοβενίας με αντίπαλο το Κόσοβο.

Σλοβενία: Θέμα με Όμπλακ, αμφίβoλος με Ελλάδα

«Aισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο του επί δύο ημέρες. Είχε μεγάλη επιθυμία να βοηθήσει την ομάδα. Προσπάθησε, έκανε τα πάντα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, αλλά εγώ ήθελα 100% έτοιμους παίκτες κι αποφάσισα να παίξει ο Μπέλεκ», είπε πει μετά τον αγώνα ο Κεκ.