Ματίας Κεκ: «Ξέρουμε πώς παίζει η Ελλάδα»

Η αποστολή της Σλοβενίας, από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκεται στην χώρα μας. Σήμερα (17/11) το απόγευμα (18.00) θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με προπόνηση στη Ριζούπολη. Τι είπε ο προπονητής Ματίας Κεκ

Ματίας Κεκ: «Ξέρουμε πώς παίζει η Ελλάδα»

Η αποστολή της Σλοβενίας έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα ενόψει του αυριανού (18/11) «τελικού» για την πρωτιά του ομίλου στο Nations League με αντίπαλο την Εθνική ομάδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ματίας Κεκ, δήλωσε: «Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, όπως και πώς παίζει η Ελλάδα. Όμως πάνω από όλα σκεφτόμαστε τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να διορθώσουμε όσα δεν ήταν καλά στο ματς με το Κόσοβο. Θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την Τετάρτη την ποιότητα, τον χαρακτήρα και το πάθος μας».

Ο προπονητής της Σλοβενίας, θα παραχωρήσει σήμερα (17/11) συνέντευξη Τύπου στις 17.30 στη Ριζούπολη. Μισή ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης των Σλοβένων.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Γιαν Όμπλακ ενώ στον επίσημο λογαριασμό των Σλοβένων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την άφιξη της αποστολής στη χώρα μας, έγραψαν «Γεια σου Ελλάδα».