Ντάλιτς: «Αν νομίζουν ότι δεν είμαι καλός, ας φέρουν άλλο προπονητή!»

Χωρίς φόβο μίλησε ο εκλέκτορας της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, προκαλώντας ουσιαστικά την ομοσπονδία να τον αντικαταστήσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Ντάλιτς: «Αν νομίζουν ότι δεν είμαι καλός, ας φέρουν άλλο προπονητή!»

Η Κροατία βρίσκεται προ του υποβιβασμού στη League B στη διοργάνωση του Nations League, κάτι που θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στη Γαλλία και τη Σουηδία (την ίδια μέρα οι Κροάτες παίζουν με την Πορτογαλία).

Τα άσχημα αποτελέσματα της «Χρβάτσκα» έχουν προκαλέσει αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προπονητή της εθνικής ομάδας Ζλάτκο Ντάλιτς, ο οποίος ωστόσο πέρασε στην αντεπίθεση με δηλώσεις του, προκαλώντας ουσιαστικά την ομοσπονδία της χώρας του να τον αντικαταστήσει!

«Δεν φοβάμαι τίποτα, διότι κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ κι αν νομίζουν ότι δεν είμαι τόσο καλός, ας επιτρέψουν σε κάποιον άλλον να έρθει. Ήμασταν φιναλίστ του Μουντιάλ της Ρωσίας και προκριθήκαμε στην τελική φάση του Euro 2020. Γνωρίζω ότι στη δεδομένη χρονική περίοδο δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Είμαι απογοητευμένος και πιεσμένος, αλλά έτσι είναι η δουλειά αυτή. Αντί να παραπονιέμαι θα δείξω ότι είμαι περήφανος που είμαι προπονητής της Κροατίας. Είμαι ακόμη βέβαιος κι έχω κίνητρο για να συνεχίσω παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάλιτς στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.