«Πληρωμένη» απάντηση από Σάντος: «Αν είχα ξεκινήσει τον Ζότα θα με ρωτάγατε για τους άλλους;»

Ο Φερνάντο Σάντος απάντησε στα επίμονα ερωτήματα γιατί δεν ξεκίνησε τον Ζότα στον αγώνα της Πορτογαλίας με τη Γαλλία.

«Πληρωμένη» απάντηση από Σάντος: «Αν είχα ξεκινήσει τον Ζότα θα με ρωτάγατε για τους άλλους;»

Η Πορτογαλία γνώρισε την ήττα από τη Γαλλία (με 1-0) με αποτέλεσμα να χάσει την πρωτιά και την πρόκριση για το Final Four της League Α του Nations League. Οι δημοσιογράφοι «στρίμωξαν» τον Φερνάντο Σάντος, γιατί δεν ξεκίνησε τον φορμαρισμένο επιθετικό της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα, ωστόσο ο ίδιος απάντησε…

«Ο Ζότα είναι ένας παίκτης υψηλής ποιότητας. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τον Κριστιάνο για τον Φέλιξ. Και αν ο Ζότα είχε ξεκινήσει βασικός και η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή, θα με ρωτούσατε γιατί ο Μπερνάρντο ή ο Φέλιξ δεν ξεκίνησαν βασικοί από τη στιγμή που ο Φέλιξ είναι σε καλή φόρμα με την Ατλέτικο και ο Μπερνάρντο είναι αυτός που είναι; Αυτό είναι φυσιολογικό. Καταλαβαίνω την ερώτηση και είμαι εντάξει με αυτό. Είναι λογικό να ακούω τέτοιες ερωτήσεις μετά το ματς».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δε νομίζω πως αυτό ήταν το πρόβλημα μας. Είχαμε αρκετά θέματα στο παιχνίδι μας και δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι της Γαλλίας. Όπως επίσης είχαμε πρόβλημα και στον άξονα».