Γιατρός Αιγύπτου: «Ήπια περίπτωση κορονοϊού ο Σαλάχ»

Ο γιατρός της Εθνικής Αιγύπτου, Αμπού Ελελά, γνωστοποίησε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του Μοχάμεντ Σάλαχ, ο οποίος έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Γιατρός Αιγύπτου: «Ήπια περίπτωση κορονοϊού ο Σαλάχ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει τεθεί σε απομόνωση, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Η κατάσταση της υγείας του Αιγύπτιου σταρ δεν απασχολεί μόνο την εθνική ομάδα ή την Λίβερπουλ, καθώς οι συμπατριώτες του τον έχουν σαν εθνικό... ήρωα.

Ο γιατρός της Εθνικής Αιγύπτου ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του και τόνισε ότι ο Σαλάχ παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

Ύμνοι για Χασάν στην Αίγυπτο

«Είναι μία ήπια περίπτωση. Δεν έχει σοβαρά συμπτώματα. Πρέπει να παραμείνει απομονωμένος στην Αίγυπτο μέχρι να έχει ένα αρνητικό τεστ και στη συνέχεια, φυσικά, μπορεί να επιστρέψει στην Αγγλία. Οι ανησυχίες στις αιγυπτιακές αρχές είναι επειδή ο Μο είναι κάτι ιδιαίτερο για την Αίγυπτο. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν και να κάνουν οτιδήποτε γι’ αυτόν» τόνισε αρχικά ο Αμπού Ελελά.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για το αν κόλλησε στον γάμο του αδερφού του, ο γιατρός της ομάδας απάντησε ως εξής: «Δε μπορώ να το αρνηθώ. Κανένας δεν ξέρεις όμως, επειδή δυστυχώς δε γνωρίζουμε ακόμα τα πάντα για τον ιό. Η απάντηση μου είναι ότι μπορεί και ναι μπορεί και όχι».