Μολδαβία - Ελλάδα: Το πλάνο του Φαν 'τ Σιπ και ο Φορτούνης

Σχήμα παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποίησε στο φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο ετοιμάζει για τον αγώνα με τη Μολδαβία, ο Φαν 'τ Σιπ και με τον Φορτούνη βασικό.

Μολδαβία - Ελλάδα: Το πλάνο του Φαν 'τ Σιπ και ο Φορτούνης

Πολύ σημαντικό είναι για την Ελλάδα το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Μολδαβία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει πάση θυσία τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του γκρουπ.

Στο φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο ο Φαν 'τ Σιπ έκανε αρκετές δοκιμές στην ενδεκάδα, αλλά όλα δείχνουν ότι στην αναμέτρηση με τη Μολδαβία θα πάει με σχήμα 4-3-3 που θα είναι πολύ κοντά σε όσα δοκίμασε στο φιλικό με την Κύπρο.

Σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στην τελευταία προπόνηση ο Ολλανδός ετοιμάζεται να ξεκινήσει με τον Βλαχοδήμο να είναι το μεγάλο φαβορί να πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια, αλλά χωρίς να ξεγράφουμε τον Μπάρκα.

Στην άμυνα ο Τσιμίκας θα είναι το αριστερό μπακ με τον Μαυρία να αγωνίζεται δεξιά, ενώ Τζαβέλλας και Χατζηδιάκος θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Στη μεσαία γραμμή, Ζέκα, Φορτούνης και Μπακασέτας θα συνθέσουν την τριάδα.

Όσον αφορά στην επίθεση στα δύο άκρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Λημνιός, Τζόλης με τον Γιακουμάκη να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Βέβαια υπάρχει και το σενάριο να πάρει θέση στη μεσαία γραμμή ο Μπουχαλάκης με τον Φορτούνη να μένει στον πάγκο.

Όσον αφορά στον Γιώργο Μασούρα χθες προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας τον τραυματισμό του. Το ίδιο ισχύει και με τον Σιώπη, ο οποίος επίσης προπονήθηκε κανονικά, αλλά αμφότεροι δεν υπολογίζονται από τον Ολλανδό προπονητή.