Τουρκία - Κροατία: Ο Βίντα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στο... ημίχρονο!

Η Κροατία ενημερώθηκε ότι ο Ντομαγκόι Βίντα έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την Τουρκία και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Ζλάτκο Ντάλιτς!

Τουρκία - Κροατία: Ο Βίντα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στο... ημίχρονο!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας, Ντομαγκόι Βίντα, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης (11/11) με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (τελικό σκορ 3-3), επειδή είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό!

Πώς συνέβη αυτό; Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η κροατική ομοσπονδία, όλοι οι παίκτες εξετάστηκαν και ήταν αρνητικοί στον ιό πριν από τη συνάντηση με την Τουρκία. Όμως, στα τεστ κορονοϊού ενόψει του ταξιδιού στη Σουηδία το προσεχές Σάββατο (14/11), ο Ντομαγκόι Βίντα βρέθηκε θετικός.

Τα αποτελέσματα γνωστοποιηθήκαν στην ιατρική ομάδα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, η οποία συμβούλεψε τον Ζλάτκο Ντάλιτς να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάστασή του.

Η ίδια ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι ο Ντομαγκόι Βίντα απομονώθηκε αμέσως και θα παραμείνει σε καραντίνα στην Κωνσταντινούπολη, όπου διαμένει, δεδομένου ότι είναι παίκτης της Μπεσίκτας. Έτσι ο αρχηγός της Κροατίας θα απουσιάσει από το ματς με την Πορτογαλία την επόμενη Τρίτη (17/11). Η υπόλοιπη ομάδα θα ταξιδέψει στη Σουηδία, με όλους τους παίκτες να έχουν αρνητικά αποτελέσματα στο τεστ.