Αγωνία και στον Ολυμπιακό μετά το κρούσμα με τον Σουρλή

Ο Βασίλης Σουρλής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και στον Ολυμπιακό υπάρχει αγωνία, διότι ο παίκτης προπονούνται μέχρι πριν λίγες ημέρες στον Ρέντη.

Αγωνία και στον Ολυμπιακό μετά το κρούσμα με τον Σουρλή

Η επιβράβευση για τον Βασίλη Σουρλή ήταν η κλήση του στην εθνική ομάδα της Ελπίδων. Ο νεαρός άσος των Πειραιωτών που έχει παίξει σε όλα τα κλιμάκια των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων έφτασε μία ανάσα από το ντεμπούτο του στην Κ21.

Θετικός στον κορονοϊό ο Σουρλής

Ο κορονοϊός, ωστόσο, θα στερήσει από τον Βασίλη Σουρλή το ντεμπούτο του, αφού μετά το τεστ που έκανε στην Εθνική ομάδα βρέθηκε θετικός. Ο νεαρός άσος νοσεί στον covid-19 και είναι ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού που βγαίνει θετικός.

Ο ποδοσφαιριστής έχει μπει ήδη σε καραντίνα και θα παραμείνει σπίτι του για το επόμενο διάστημα μέχρι να υπάρξει αρνητικό τεστ. Θα ακολουθήσει και αυτός την ίδια διαδικασία που ακολούθησαν και οι συμπαίκτες του.

Το θέμα είναι ότι η είδηση πως βγήκε θετικό το τεστ του Βασίλη Σουρλή προκάλεσε αναστάτωσε και στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης προπονούνταν στον Ρέντη τις προηγούμενες ημέρες και είναι λογικό στον Ρέντη να υπάρχει αγωνία με το αποτέλεσμα του τεστ του νεαρού άσου. Στον Ρέντη θα υποβληθούν σε νέα τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο άλλο κρούσμα εντός της ομάδας.