Θετικός στον κορονοϊό ο Σουρλής

Ο Βασίλης Σουρλής που ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μπήκε σε καραντίνα.

Θετικός στον κορονοϊό ο Σουρλής

Έτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας ήταν ο Βασίλης Σουρλής. Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο νεαρός ποδοσφαιριστής κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά το ντεμπούτο του δεν θα γίνει τώρα.

Ο Σουρλής που σε λίγες ημέρες (16/11) ενηλικιώνεται από τη στιγμή που ενσωματώθηκε με την Εθνική ομάδα έκανε το τεστ για τον κορονοϊό όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το αποτέλεσμα του τεστ είναι θετικό με τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει σε καραντίνα και φυσικά να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της Ελπίδων με Τσεχία και Σκωτία. Ο Βασίλης Σουρλής τώρα θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι του όπως προβλέπει το πρωτόκολλο και εκεί θα συνεχίσει τις ατομικές του προπόνησεις.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που ανάρτησε στα social media το εξής μήνυμα: «Ιδιαίτερη προσοχή προς όλα τα άτομα που συναναστράφηκα τις τελευταίες πέντε ημέρες. Μόλις βγήκα θετικός στον ιό covid-19».