Οι 14 διεθνείς του Ολυμπιακού

Άδειο ήταν το προπονητήριο του Ολυμπιακού την Τρίτη (11/11) το πρωί όταν οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι 14 διεθνείς του Ολυμπιακού

Στον Ρέντη επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το πρωί της Τρίτης με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι υποχρεωμένος και πάλι να προετοιμάσει την ομάδα του για τα δύσκολα ματς που έρχονται χωρίς να έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα από το προπονητήριο απουσιάζουν 14 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν κληθεί στις εθνικές τους ομάδες. Και αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος αν είχε πάει ο Μπα και είχε κληθεί και ο Βινάγκρε, παίκτες που πηγαίνουν στις εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα ο Ελ Αραμπί κλήθηκε στο Μαρόκο, ο Σισέ στη Σενεγάλη, ο Ντρέγκερ στην Τυνησία, ο Καμαρά στη Γουινέα, ο Χασάν στην Αίγυπτο, ο Σεμέδο στην Πορτογαλία, ο Ραντζέλοβιτς στη Σερβία και ο Κρίστινσον στην Ισλανδία.

Στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας κλήθηκαν οι Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Τζολάκης, Βρουσάι και Σουρλής. Επομένως το πρόβλημα και σε αυτήν τη διακοπή είναι αρκετά μεγάλο για τον Πέδρο Μαρτίνς, που θα υποχρεωθεί να προετοιμάσει την ομάδα του με αρκετές απουσίες.