Ο Φερνάντο Σάντος για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος σχολίασε τη συμμετοχή του Ρούμπεν Σεμέδο σε παράνομο πάρτι.

Ο Φερνάντο Σάντος για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Το θέμα με το πάρτι σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού και τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών έχει πάρει διαστάσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Την είδηση έχουν αναπαράγει όλα τα μεγάλα δίκτυα δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην κίνηση του Ολυμπιακού να τους τιμωρήσει με πρόστιμο.

Για τα συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, αφού μεταξύ των τριών ποδοσφαιριστών ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε για το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει πριν οι ποδοσφαιριστές ξεκινήσουν προπονήσεις με την Εθνική ομάδα.

Η Πορτογαλία επειδή στην προηγούμενη συγκέντρωση είχε θετικούς ποδοσφαιριστές άλλαξε τη διαδικασία. Συγκεκριμένα τώρα για να γίνει η πρώτη προπόνηση θα πρέπει πρώτα οι ποδοσφαιριστές να υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό. Την προηγούμενη φορά είχαν δεχτεί τα τεστ που είχαν κάνει με τους συλλόγους και στην πορεία προέκυψαν κρούσματα.

Ο Σάντος μιλώντας για τον Σεμέδο εξήγηση το λόγο για τον οποίο εξαιρείται των τεστ. «Ο Ρούμπεν επειδή είχε ήδη βρεθεί θετικός στον Covid-19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της UEFA εξαιρείται από τα τεστ», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής και σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο παίκτης συμμετείχε σε παράνομο πάρτι είπε: «Τα υπόλοιπα είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού».