Πρόβλημα με την Τούμπα, προς Ριζούπολη η Εθνική

Είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σλοβενία να διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης και όχι στο γήπεδο της Τούμπας.

Πρόβλημα με την Τούμπα, προς Ριζούπολη η Εθνική

Ο κορονοϊός επηρεάζει τα πάντα και φυσικά δεν θα μπορούσε να τη γλιτώσει ούτε η Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα πρόβλημα προέκυψε με το γήπεδο της Τούμπας, στο οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Nations League με αντίπαλο τη Σλοβενία.

Στο ΟΑΚΑ γίνονται βελτιωτικά έργα στον χλοοτάπητα με αποτέλεσμα να μη μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδι. Έτσι στη Ριζούπολη έχει οριστεί να διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Κύπρο.

Στο γήπεδο της Ριζούπολης αναμένεται να διεξαχθεί και το ματς με τη Σλοβενία. Ο λόγος είναι ότι με την Τούμπα προέκυψε πρόβλημα λόγω του κορονοϊού και δεν μπορεί να φιλοξενήσει τον αγώνα με τη Σλοβενία.

Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι πως το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα. Θυμίζουμε τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Τζον Φαν'τ Σιπ, οι οποίες είναι οι εξής: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας