Ελλάδα-Κροατία 0-1: Χωρίς ρεαλιστικές Ελπίδες (πρόκρισης) (highlights)

Η προοπτική κατάληψης μιας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της από την Εθνική Ελπίδων είναι πλέον μαθηματική, μετά την ήττα στη Λεωφόρο (0-1) από την Κροατία

Ελλάδα-Κροατία 0-1: Χωρίς ρεαλιστικές Ελπίδες (πρόκρισης) (highlights)

Καλύτερη η Εθνική Ελπίδων της Κροατίας στον ακατάλληλο για διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα αγωνιστικό χώρο του γηπεδού της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υποχρέωσαν την αντίστοιχη δική μας σε ήττα με το μίνιμουμ σκορ.

Αποτέλεσμα που ελαχιστοποίησε τις ελπίδες πρόκρισης για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα.

Που διατηρεί, πλέον, μόνο, μαθηματικές, για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του γκρουπ της.

Τουλάχιστον δεν συνετρίβη από τους Βαλκάνιους, όπως πριν από ένα περίπου μήνα (5-0)

Αυτή την φορά οι διεθνείς ματς ήταν κάπως πιο ανταγωνιστικοί, όμως υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους, που πιθανώς και να αδικούνται από το υπέρ τους 0-1, αφού δημιούργησαν πολλές καταστάσεις στα καρέ μας, παρά το ...χωράφι της Λεωφόρου.

Η ομάδα του Ίγκορ Μπίσκαν από την σέντρα κιόλας έκλεισε στα καρέ του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και με συνεχόμενα κόρνερ και πίεση έψαξε το γρήγορο γκολ που ήρθε στο 26ο λεπτό με τον Λόβρο Μάγερ.

Οι Κροάτες θα μπορούσαν σε τουλάχιστον δύο ευκαιρίες να βρουν δεύτερο γκολ, αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια ο Μούσα.

Με εξαίρεση δύο μακρινά σουτ από Μπουζούκη και Παπανικολάου στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα μας δεν μπόρεσε ποτέ να απειλήσει, με τον Τζολάκη (κορυφαίο) να κρατάει το 0-1 με τις αποκρούσεις του (8 συνολικά), απέναντι σε μία ομάδα που ήταν εμφανώς καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Αποστολάκης (73’ Ουές), Διαμαντής, Νικολάου (73’ Εμμανουηλίδης), Κατράνης, Ρέτσος, Θ. Τσιγγάρας (46’ Βρουσάι), Παπανικολάου, Μπουζούκης (79’ Ξενιτίδης), Α. Τσιγγάρας (88’ Μπαγκαλιάνης), Δουβίκας.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σέμπερ, Σούταλο, Σόσα, Έρλιτς, Νέγιασμιτς, Ιβανούσετς (90’ Σβέρκο), Μόρο, Μάγερ (66’ Μπίστροβιτς), Γκβάρντιολ, Μούσα (79’ Κουλένοβιτς), Σπίκιτς (67’ Βίζινγκερ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

  1. ΚΡΟΑΤΙΑ 8 16 28-5
  1. ΤΣΕΧΙΑ 8 15 17-4
  1. ΣΚΩΤΙΑ 7 14 7-2
  1. ΕΛΛΑΔΑ 8 13 9-9
  1. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 7 7 6-7
  1. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ 8 0 0-4

Δείτε τα highlights του αγώνα