Αγωνία στον Ολυμπιακό για Σεμέδο λόγω του Κριστιάνο! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και στον Ολυμπιακό αγωνιούν για τον δικό τους, τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Αγωνία στον Ολυμπιακό για Σεμέδο λόγω του Κριστιάνο! (pic)

Η αγωνία των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τους διεθνείς δεν έχει τελειωμό. Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε από τη Γουινέα και ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα του Πειραιά, αφού το τεστ για τον κορονοϊό βγήκε αρνητικό.

Θετικός στον κορονοϊό και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Το νέο πρόβλημα που προέκυψε προέρχεται από την Πορτογαλία. Συγκεκριμένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και στον Ολυμπιακό πλέον είναι έντονη η ανησυχία για τον δικό τους, τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Καμαρά και η επιστροφή στον Ρέντη (pic)

Ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται στην Εθνική Πορτογαλίας και το βράδυ της Δευτέρας ανάρτησε στα social media φωτογραφία από το γεύμα της ομάδας. Τη φωτογραφία φαίνεται να την έχει τραβήξει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται μερικές θέσεις μακριά του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μπει σε καραντίνα από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αυτό, όμως, δεν καθησυχάζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες όπως έκαναν και με τον Καμαρά έτσι και με τον Σεμέδο έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί του. Να σημειώσουμε πως ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις αρχές Αυγούστου.

Δείτε τη φωτογραφία από το χθεσινό γεύμα της Εθνικής Πορτογαλίας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ r.semedo35__oficial στις