Ολυμπιακός: Η αγωνία του Καμαρά και η επιστροφή στον Ρέντη (pic)

Όλα καλά με τον Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό, αφού το τεστ για τον κορονοϊό στο οποίο είχε υποβληθεί βγήκε αρνητικό και ο παίκτης ξεκίνησε προπονήσεις.

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Καμαρά και η επιστροφή στον Ρέντη (pic)

Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε άρον-άρον από την Εθνική ομάδα της Γουινέας, στην οποία εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα κορονοϊού. Ο Αφρικανός χαφ γύρισε στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας και όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο αμέσως υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό.

Στον Ολυμπιακό είχαν ανησυχήσει μετά τα όσα συνέβαιναν στην Εθνική Γουινέας, αλλά όπως γράψαμε και στο "'ΦΩΣ" αμέσως επικοινώνησαν με τον ποδοσφαιριστή και ενημερώθηκαν πως όλα είναι καλά και ότι γυρίζει στη χώρα μας.

Ακόμη και ο ίδιος ο παίκτης είχε την αγωνία του, διότι η ομοσπονδία της χώρας του δεν τηρούσε τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του σημαντικά παιχνίδια για πρωτάθλημα και Ευρώπη και σε περίπτωση που ο Καμαρά έβγαινε θετικός στον Covid-19 θα έχανε σίγουρα τη Μαρσέιγ και πιθανότατα την Πόρτο.

Το τεστ του 23χρονου χαφ βγήκε αρνητικό και το πρωί της Τρίτης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στον Ρέντη. Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε φωτογραφία από την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού γράφοντας: «Ευχαριστώ Θεέ! Επιστροφή στην προπόνηση με καλή διάθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαντί Καμαρά.