Τι είπε ο Μπακασέτας για τον αποκλεισμό του Σιόβα από την Εθνική! (vid)

Ο Τάσος Μπακασέτας ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό του Δημήτρη Σιόβα από την Εθνική Ομάδα μετά την σχετική απόφαση του Φαν’τ Σιπ. Τι είπε ακόμη για το παρθενικό του τέρμα με τα γαλανόλευκα, τον Μάνταλο και τη θέση που αγωνίστηκε.  

Τι είπε ο Μπακασέτας για τον αποκλεισμό του Σιόβα από την Εθνική! (vid)

Κανένα θέμα δεν υπάρχει στην Εθνική Ομάδα, σύμφωνα με τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό του Δημήτρη Σιόβα από τη «γαλανόλευκη».

Ο Τάσος Μπακασέτας στάθηκε και στο παρθενικό του γκολ με την Εθνική Ομάδα.

Φαν'τ Σιπ για Σιόβα: «Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων θα αποκλείεται»

Οι δηλώσεις του στην CosmoteTV:

Για την εικόνα της ομάδας μετά και το ματς με την Αυστρία:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έγιναν πολλές δοκιμές. Ήρθαν νέα παιδιά για να αξιολογηθούν από τον προπονητή αλλά και να τους δώσει χρόνο.

Πιστεύω ότι ήταν ένα φιλικό ματς όπου και εμείς θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε γιατί υπήρξε ένα μπλακ άουτ σε λίγα λεπτά.

Στόχος ήταν στο επόμενο παιχνίδι να κυριαρχήσουμε, να βγάλουμε ευκαιρίες, να "σκοτώσουμε" τον αντίπαλο και νομίζω ότι σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό αυτό κάναμε σήμερα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση των συμπαικτών μου και το αποτέλεσμα».

Για τις ευκαιρίες που έχασε η Εθνική:

«Δεν θεωρώ ότι πέσαμε γι' αυτόν τον λόγο, αλλά όταν μπαίνεις δυνατά και δεν παίρνει το γκολ που δικαιούσαι είναι λογικό να υπάρχει μετά ένα μικρό διάστημα που ψάχνεσαι στο γήπεδο. Σίγουρα υπάρχει και το άγχος του αποτελέσματος, γιατί όταν παίζεις με έναν μικρότερο αντίπαλο και παίζει τόσο μαζική άμυνα, θες νωρίς να ξεκλειδώσεις το παιχνίδι. Ήταν σημαντικό το γκολ που πετύχαμε, μας έδωσε ώθηση, παίξαμε πιο απελευθερωμένοι και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες».

Για το ότι ο Μάνταλος έπεσε πάνω του μετά το γκολ που δημιούργησε:

«Το ότι έδωσα την ασίστ ή έβαλα το γκολ δεν σημαίνει κάτι. Το θέμα είναι τι κάνει η ομάδα. Εμείς λειτουργούμε σαν ομάδα, όταν κάποιος δημιουργεί ένα γκολ πάμε και τον αγκαλιάζουμε. Και εγώ όταν σκόραρα, αγκάλιασα τον Παυλίδη και τον Κουρμπέλη. Είναι το παρθενικό μου γκολ. Κοιτάζουμε τι θα κάνει η ομάδα».

Για την κορυφή: «Αυτός είναι ο στόχος μας, η πρωτιά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Κοιτάμε το Κόσοβο και στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό».

Για τη θέση που αγωνίστηκε: «Δε δημιουργείται κάποιο πρόβλημα, όλοι οι καλοί παίκτες μπορούν να συνυπάρξουν. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε μέσα στο ματς».

Τι είπαν Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος για τον αποκλεισμό του Σιόβα από την Εθνική (vid)

Για τον αποκλεισμό του Σιόβα και το κλίμα στην Εθνική: «Εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή, για τις αποφάσεις και την πειθαρχία. Αποδεχτήκαμε την επιλογή του και φάνηκε στο γήπεδο πως δεν επηρεαστήκαμε. Η Εθνική είναι πάνω απ’ όλους, πάνω απ’ τον Μπακασέτα. Πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο, το δείξαμε και στο τέλος πανηγυρίσαμε».

Εθνική: Ο Φαν'τ Σιπ «τελείωσε» τον Σιόβα από την τηλεόραση! (vid)