Φαν'τ Σιπ για Σιόβα: «Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων θα αποκλείεται»

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με την Αυστρία αναφέρθηκε πάλι στο θέμα του Δημήτρη Σιόβα.

Φαν'τ Σιπ για Σιόβα: «Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων θα αποκλείεται»

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Αυστρία αναφέρθηκε ξανά στο θέμα που προέκυψε με τον Δημήτρη Σιόβα. Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως «όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων της Εθνικής θα αποκλείεται».

Αναλυτικά ο Τζον Φαν'τ Σιπ μίλησε:

Για την Αυστρία: «Θα ξεκινήσουν με 11 παίκτες όπως εμείς. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε. Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε».

Για τη διάταξη της Ελλάδας στα επόμενα παιχνίδια: «Όχι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι σημαντικό το πως να τους διαχειριστούμε. Να κρατήσουμε... φρέσκους τους παίκτες. Είναι ευκαιρία για τους παίκτες να δώσουν ένα καλό ματς με έναν καλό αντίπαλο όπως η Αυστρία».

Για τον Σιόβα: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα με πλάνο για το Κατάρ και με νέους και πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες και με άλλον τρόπο. Αυτό είναι το... μονοπάτι. Δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε παίκτες που να... δένουν με την ομάδα και το τι θέλουμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων που έχουμε θέσει προχωράμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ιδέα της Εθνικής θα αποκλείεται. Έχω ήδη τοποθετηθεί και μιλήσει για το θέμα, οπότε δεν θα πω κάτι άλλο».

Για την Αυστρία και την προοπτική της: «Έχει κάνει καλά βήματα. Έχει προοδεύσει και έχει ποιότητα. Είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και εμείς. Έχουμε δει αγώνες της αλλά και ματς του πρωταθλήματος διότι παρακολουθούμε και τον Φούντα. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας