Φούντας: «Πιστεύω στην πρωτιά στον όμιλο»

Ο Ταξιάρχης Φούντας μίλησε για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Αυστρία.

Φούντας: «Πιστεύω στην πρωτιά στον όμιλο»

Ένας ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας που γνωρίζει πολύ καλά την Αυστρία είναι ο Ταξιάρχης Φούντας. Αγωνίζεται στη Ραπίντ Βιέννης και ξέρει τι θα συναντήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον φιλικό αγώνα της Τετάρτης. Ο Φούντας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν το φιλικό ματς.

Αναλυτικά ο Ταξιάρχης Φούντας μίλησε:

Για την Εθνική Αυστρίας: «Η Αυστρία είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Έχει σημαντικές απουσίες αλλά έχει αντάξιους παίκτες. Είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες».

Για τη θητεία του στη Ραπίντ και το να σκοράρει με την Εθνική: «Στην ομάδα μου είναι διαφορετικά. Στην Εθνική είναι αλλιώς. Με την ομάδα είναι με τους ίδιους παίκτες. Εάν μου έρθει να βάλω γκολ. Δεν το κυνηγάω, να… τρελαθώ και να αγχωθώ. Ψάχνω την ευκαιρία για να βοηθήσω την Εθνική και όσους με επέλεξαν να είμαι εδώ».

Για το ότι μένει στη Ραπίντ: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα. Κοιτάω το καλύτερο για την ομάδα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά ματς και την Ευρώπη. Πιστεύω να βοηθήσω ακόμα πιο πολύ».

Για την Εθνική Ελλάδος: Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε καλές εμφανίσεις. Υπάρχει θέληση από προπονητή και παίκτη. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε καλά. Ο προπονητής επιλέγει και εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες του. Πιστεύω να πετύχουμε πράγματα και στον όμιλο θα βγούμε πρώτοι».