Σιόβας: Έκανε διευκρινιστική δήλωση για Μανωλά, Σωκράτη και Φαν'τ Σιπ (pic)

Ο Δημήτρης Σιόβας έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις για τις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της Εθνικής με 2-1 στο Κόσοβο.

Σιόβας:  Έκανε διευκρινιστική δήλωση για Μανωλά, Σωκράτη και Φαν'τ Σιπ (pic)

Ο Δημήτρης Σιόβας, σκόρερ του δεύτερου γκολ του Εθνικής στη νίκη 2-1 επί του Κοσόβου, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απουσία των Μανωλά, Παπασταθόπουλου.

Το παρθενικό γκολ του Σιόβα με την εθνική και το συμβόλαιο με τη Λεγανές

Είπε συγκεκριμένα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη αλλά και επειδή στο προηγούμενο αγώνα έχασα μια εύκολη φάση, αυτή την φορά λυτρώθηκα και χάρισα τη νίκη στην ομάδα. Ήταν περίπου ίδια φάση στο ματς με τη Σλοβενία. Έτσι δουλεύουμε τα κόρνερ. Δίστασα γιατί περίμενα να βγει ο τερματοφύλακας. Επίσης δεν έβλεπα και την μπάλα & έβαλα το πόδι και πήγε έτσι όπως πήγε. Τώρα ήμουν πιο συγκεντρωμένος έκανα το κοντρόλ και έγινε ότι έγινε».

Για το νέο ξεκίνημα τόνισε: «Κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες & έμεινε ένας κορμός με αυτόν τον προπονητή. Χρειαζόμαστε και άλλους έμπειρους, όπως εγώ βοηθάω τους μικρούς. Έτσι και άλλοι έμπειροι, να γυρίσουν και άλλοι να βοηθήσουν στο μέλλον τα νεαρά παιδιά».

Για τον Μανωλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Ξέρουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι. Κι αυτοί άργησαν να ξεκινήσουν προετοιμασία. Μην νομίζετε ότι δεν είναι εδώ γιατί δεν τους θέλει ο προπονητής. Να έρθουν να βοηθήσουν τα νέα παιδιά. Και εγώ αυτό κάνω. Παίζω δεν παίζω, βοηθάω. Κι εγώ όταν ήρθα στην Εθνική πιτσιρικάς το 2014 στη Βραζιλία, με είχαν αγκαλιάσει οι έμπειροι. Αυτό κάνω κι εγώ τώρα. Οι άλλοι έμπειροι παίκτες θα δώσουν και μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα.

Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όλοι. Η Ομοσπονδία ξέρει. Ο Μανωλάς είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής & ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο Σβάρνας έπαιξε καλά. Όταν έχεις έναν καλό παίκτη είναι καλύτερο. Και ο Σβάρνας που έχει μέλλον, αν έχει δίπλα του τον Μανωλά θα είναι καλύτερα για τον ίδιο».

Για το τι κρατάει από τον αγώνα με το Κόσοβο: «Μόνο τη νίκη κρατάω, βάση του αντιπάλου. Δεν παίξαμε και τόσο καλά. Μην μας ξεγελάει το σκορ και που βάλαμε δύο γκολ. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Ωστόσο οι δηλώσεις του για τον Μανωλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ήχησαν περίεργα στα αυτιά κάποιων και ο Σιόβας έσπευσε σήμερα να δώσει διευκρινίσεις:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα προσπάθησα να κάνω παρέμβαση στο έργο του προπονητή, ούτε υποδείξεις για το ποιος πρέπει και ποιος δεν πρέπει να είναι στις τάξεις της Εθνικής ομάδας. Εξέφρασα μόνο την ΑΠΟΨΗ μου, αναφορικά με το "πάντρεμα" νέων και έμπειρων παικτών που έχουν παραστάσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και τις μεγάλες διοργανώσεις. Στόχος όλων μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επαναφέρουμε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην ελίτ της Ευρώπης»

Δείτε την ανάρτηση του Σιόβα