Nations League: Δύσκολη νίκη για την Αγγλία, ξεκίνημα με εντός έδρας ήττα η Κύπρος (vids)

Η Αγγλία πέρασε από την Ισλανδία με πέναλτι στις καθυστερήσεις, ενώ η Κύπρος έχασε από το Μαυροβούνιο στο σπίτι της. Όλο το χθεσινό αγωνιστικό πρόγραμμα του Nations League.

Nations League: Δύσκολη νίκη για την Αγγλία, ξεκίνημα με εντός έδρας ήττα η Κύπρος (vids)

Τα σημαντικότερα συνέβησαν στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων στον αγώνα της Ισλανδίας με την Αγγλία στη χθεσινή πρεμιέρα τους στο Νations League. Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να πάρουν το διπλό χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέρλινγκ στο 91ο λεπτό. Στην παράβαση υπέπεσε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Ίνγκασον, που χρησιμοποίησε το χέρι του μέσα στην περιοχή, αποβλήθηκε μάλιστα με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε αυτή τη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγλία έπαιζε με δέκα παίκτες από το 71ο λεπτό, οπότε είχε αποβληθεί ο Ουόκερ, επίσης με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο οι παίκτες του Σαουθγκέιτ κυνήγησαν το γκολ της νίκης μέχρι τέλους. Και δικαιώθηκαν, παρ' ότι οι γηπεδούχοι έχασαν το δικό τους πέναλτι αμέσως μετά με τον Μπιάρνανσον, ο οποίος έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αγγλικής εστίας.

Στην Κύπρο το ανώτερο Μαυροβούνιο έφτασε στην κατάκτηση της εκτός έδρας νίκης με δύο γκολ του Γιόβετιτς στο δεύτερο ημίχρονο. Η γηπεδούχος αρκετά προσπάθησε στο τελευταίο τέταρτο για την ισοφάριση, αλλά δεν βρήκε στόχο στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ NATIONS LEAGUE:

League A

2ος όμιλος

Ισλανδία - Αγγλία 0-1 (91' πέν. Στέρλινγκ)

21.45: Δανία - Βέλγιο

3ος όμιλος

21.45: Πορτογαλία - Κροατία

21.45: Σουηδία - Γαλλία

League C

1ος όμιλος

Αζερμπαϊτζάν - Λουξεμβούργο 1-2 (43' Σεϊντάεφ / 48' αυτ. Κριβότσιουκ, 72' πέν. Ροντρίγκες)

Κύπρος - Μαυροβούνιο 0-2 (60' και 73' Γιόβετιτς)

2ος όμιλος

Βόρεια Μακεδονία - Αρμενία 2-1 (5' πέν. Αλιόσκι, 38' πέν. Νεστορόφσκι / 90'+4' πέν. Μπαρσεγκιάν)

Εσθονία - Γεωργία 0-1 (34' αυτ. Ταμ)

League D

Γιβραλτάρ - Σαν Μαρίνο 1-0 (42' Τορίγια)